GOVORNICI

GoranRadisavljevic

Goran Radisavljević

Godinu dana Prostora za POMAK

Jedan od osnivača i idejnih tvoraca TOC-a. Aktivista u omladinskom i civilnom sektoru od svoje 16-e godine i tu je skoro 17 godina. Rođeni Zaječarac, a od 1999. godine, kada postaje član Omladine JAZAS-a dobija i taj nadimak, po kome je poznat u civilnom sektoru. Nakon prestanka mandata predsednika TOC-a 2009. godine, postaje Izvršni direktor. Bavi se marketingom. Omladinski radnik.

Perfekcionista. Ideolog. Hedonista. Obožava gedžete. Na stvari gleda bar godinu dana unapred i nikada se ne predaje u poslu. Zato i voli sledeći citat: „Ako kreneš u preticanje dodaj gas, radi ono što smatraš da je ispravno, ne ono što će većina da podrži.”

Smatra da je za promene u društvu potreban aktivizam. Aktivizmom se nešto pokreće i menja. Da bismo unapredili ekonomski položaj Srbije, moramo napraviti bunt. Sa buntom ide novi talas koji će doneti promene, a uz to i nove ideje i nove pravce.

Zoran-Milojevic

Zoran Milojević

Kako uspeti iz Timočke krajine?

Predavač, Zoran Milojević: Završio fakultet koji ga je samo naterao da nastavi sa učenjem. Ništa više. Ali to je dovoljno za stanovnika Timočke krajine. U gradu teške industrije bavi se IT-em i obrazovanjem. Najpre je svoju ciljnu grupu edukovao da bi mogli da koriste njegove proizvode, a onda im je ponudio novi svet na dlanu. Nikada nije ispitivao tržište i uživao da pravi greške. Prezadovoljan je kada mu uspe jedan od pet pokušaja projekta.

Kratak opis predavanja: Prosečnih 24 godina spavanja je greška evolucije. Mnogo je to bačenog vremena. Za to vreme možemo učiniti nešto što će uticati da svet bude bolji. I naravno, ostaje nem dovoljno vremena da uživamo.

nikola dunjic

Nikola Dunjić

Kreiraj svoje ciljeve!

Predavač, Nikola Dunjić je HR Biznis konsultant sa višegodišnjim iskustvom u oblasti biznis konslatinga, razvoja i koučinga. Tokom svoje karijere učestvovao je u kreiranju i sprovođenju brojnih projekata i programa Saveta Evrope, USAID-a, UNDP, NDI, Građanske inicijative, KOMS, itd. Nikola je kouč Erickson Coaching International, po obrazovanju je diplomirani politikolog za međunarodne poslove.

Poslednjih godina je uključen u standardizaciju i razvoj HR tržišta na teritoriji Srbije i regiona. Razvoj pojedinaca i timova je nešto što radi u Atria Group kroz primenu koučinga, gemifikacije i motivacije u razvoju zaposlenih.

Kratak opis predavanja: na ovoj radionici ćemo pričati kako da postavimo svoje ciljeve i da ih proživimo kroz 4 faze: Inspiracija, Implementacija, Praćenje i integracija, Evaluacija.

Kako da svoj lični ili poslovni projekat razgradite na elemente koji će pojačati vašu motivaciju i koji će obuhvatiti i druge ljude koji su deo vašeg sistema. Kroz koncept rada na vremenskoj liniji.

Značaj umrežavanja u zajednici kroz kreiranje novog iskustva.

RADI LOKALNO DELUJ GLOBALNO freelancing kao način života!

Marija-Stevuljevic

Marija Stevuljević

Top trendovi na društvenim mrežama

Predavač, Marija Stevuljević radi kao savetnica za društvene mreže EU info centra. Marija je radila kampanje i strategije komunikacija za omladinske organizacije, mreže i koalicije, startapove, institucije u zemlji i regionu.

Kratak opis predavanja: kako se postavljaju ciljevi i targetira publika na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu. Između ostalog, pričaćemo o merenju učinka promocije na DM i korišćenju pravih vizuala.

Marko-Moracic

Marko Moračić

Ko želi da bude Buzz Aldrin?

Predavač, Marko Moračić se bavi se bavi razvojem organizacija i lidera preko 10 godina. Ekspert je za razvoj menadžmenta, podršku startup kompanijama i preduzetnicima u razvoju, Coaching i obuku u oblastima organizacionog razvoja i kulture, održivog razvoja organizacija, formiranja i razvoja timova, prodaje i pregovaranja, grupne dinamike i komunikacije.Marko je počeo je karijeru u kao IT menadžer razvijajući informacione sisteme, uključujući prve online sisteme za podršku upravljanju i odlučivanju. Preko 5 godina bavio se razvojem lokalne somouprave u Srbiji, bio je osnivač i direktor Trening i Savetodavnog centra za Opštine Srbije. Ima preko 800 profesionalnih coaching sati sa klijentima i preko 350 dana treninga u organizacijama i kompanijama u Srbiji i regionu. U svom radu koristi neuro lingvističke metode, istrazivanja i pristupe. Poslednjih 5 godina radi sa Civilnim organizacijama i pojedincima u oblasti Društvenog preduzetništva i organizacione kulture, bio je u ulozi mentora, coacha, predavača i trenera liderima organizacija civilnog društva, korporacija, pojedinaca, preduzetnika i studenata. Koristi metodologije NLP-a, Human Synergistics, Achieve Global, Hofstede Instituta, Kapner-Tregoe, Identity compasstm, i druge.

Kratak opis predavanja: Predstavljamo način razmišljanja, vrednosti, pogled na svet i navike koje će Vam biti potrebne na putu od freelancera do preduzetnika; Kako su ove dve uloge različite, a kako slične. Koje vrednosti će Vam na tom putu pomoći, a šta će Vam biti prepreke i ograničenja, koliko vremena će proći dok ne uspem i kako da znam da sam uspeo. Ovo je motivaciono predavanje koje će jedno zauvek promeniti Vaš pogled na preduzetništvo i mnoge druge stvari, ko nije spreman da se promeni… bolje da ne dolazi 😊

marija mitrovic

Marija Mitrović

Panelista, Marija Mitrović, mlada preduzetnica iz Bora od 2017. godine. Konkurisala je kod NSZ za Subvenciju za samozapošljavanje i sa dobijenim novcem osnovala  svoju firmu za konsalting i marketing, a bavi se vođenjem naloga na društvenim mrežama i pisanjem sadržaja za brojne sajtove. Pokretač portala „Kupi u Boru“, koji piše o potrošačkim temama, na kome je učila o radu na internetu, sticala znanja i ispekla zanat. Takođe je projekt menadžer na projektu očuvanja starih zanata Srbije – „Etno kutak“, za koji je nagrađivana. Zavrsila je fakultet za menadžment u Boru i svoje prve korake rada od kuće započela 2015. godine.

aleksandar krstic

Aleksandar Krstić

Panelista, Aleksandar Krstić, novinar po struci, bivši zaposleni u nevladinom sektoru, danas freelancer, 184cm, odaziva se na “ej”.

marko nikolic

Marko Nikolić

Panelista, Marko Nikolić kaže o sebi: Rođen sam u Zaječaru, gde sam završio osnovnu školu i gimnaziju. Potom sam diplomirao na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Autor rada: Potreba za uvođenjem ekološkog Ombudsmana- primer Stare Planine, javno odbranjenog na Pravnom Fakultetu u Beogradu. Početkom 2015. odbranio sam tezu: Najbolji interes deteta i Haška konvencija o građanskopravnim aspektima međunarodne otmice dece, i time stekao zvanje Master pravnik.
Tokom studija sam bio angažovan na brojnim poslovima honorarnog tipa, a uporedo se bavio voćarstvom i pčelarstvom. Kasnije sam promenio veliki broj firmi kao što su Žitopromet DOO i Ministarstvo odbrane RS- Reg. Centar Kragujevac, a u poslednjih 5 godina saradjivao sam i sa preko 40 stranih poslodavaca preko freelance platformi, od fizičkih lica, preko asistiranja u advokatskim kancelarijama, do velikih korporacija kao što je irski Shire pharmaceuticals, što mi je donelo status top rated Upwork korisnika.
Slobodno vreme u najvećoj meri provodim baveći se: ribolovom, gljivarstvom, planinarenjem, proučavanjem istorije, etnologije a autor sam romana Deca Morane…

djordje radosevic

Đorđe Radošević

Panelista, Đorđe Radošević bavi se fotografijom i videografijom. Kreira svoj posao u oblasti wedding fotografije a paralelno sa tim radi stock fotografiju. Ima dugogodišnje iskustvo u novinarstvu.

DO NOT USE WITHOUT IVICA IVANOVIC'S PERMISSION

Ivana Damnjanović

Panelista, Ivana Damnjanović, je diplomirana pozorišna producentkinja koja  je nakon dugogodišnjeg rada u oblasti projektnog menadžmenta u kulturi i kreativnim industrijama odlučila da se bavi marketingom na društvenim mrežama. Apsolutno veruje u lifelong learning i svoje znanje u poslednje 2  godine stiče na internetu, a vama će predstaviti koje su to platforme na kojima možete da se edukujete.

 

Nazad na vrh