MeetUp – Web preduzetništvo, samo praksa, ništa doktorat

  by    0   0

I u 2019. godini nastavljamo sa organizacijom MeetUp-ova na najrazličitije teme. Prvi ovogodišnji MeetUp biće organizovan u Prostoru za POMAK, u ponedeljak 21.1.2019. godine u 18 časova, a njegova tema biće „Web preduzetništvo, samo praksa, ništa doktorat“. Više na ovu temu svi zainteresovani moći će tokom MeetUp-a da pričaju sa Milošem Petrovićeм, web preduzetnikom i blogerom iz susednog Bora.

O predavanju:

Svakodnevni poslovi u kojima radite za druge i mali novac umeju jako da umore, a ako imate želju da radite stvari na svoj način, stalno napredujete i krećete se u pravcu kojim želite, web preduzetništvo dođe kao neko osveženje i prilika da sami budete svoj gazda.

Na ovom MeetUp-u saznaćemo prvo šta znači termin web preduzetništvo, a zatim koje su to prednosti i potencijali Internet poslovanja ali i najčešće greške pri pokretanju biznisa na web-u.

Dobićemo i par saveta kako (p)ostati “gladan” znanja u IT oblasti i nakon škole jer se u ponudi poslova i na našem rastućem tržištu posebno izdvajaju oni u vezi sa informacionim tehnologijama.

O predavaču:

Miloš Petrović je web preduzetnik i bloger. Diplomirao je na FON-u, odustao od master studija, o doktoratu nikad nije razmišljao i totalno se posvetio preduzetništvu i praksi.

U preduzetničke vode je uplovio još 2010. godine kade je otvario agenciju MWEB koja se bavi izradom web sajtova i internet marketingom.

Veruje da čovek ne može biti web preduzetnik ukoliko se ne bavi razvojem web zajednice i zato je aktivan predavač na raznim dešavanjima, a sa svojim najbližim kolegama organizovao je i WebDan konferencije i osnovao istoimeno udruženje.

Smatra da internet marketing nema smisla ukoliko se ne primeni na konkretnoj oblasti tržišta i prepoznaje spa hotele kao interesantnu oblast delovanja te pokreće specijalizovani sajt za Wellness i Spa centre koji danas predstavlja osnovu njegovog svakodnevnog posla.

Bloguje kad ima šta pametno da kaže, primarno na MilosBlog.com, o digitalnom marketingu, ali i o WordPress-u, web analitici, društvenim mrežama i IT tehnologiji.

Milošu posebnu pažnju privlače putovanja o čemu piše na novom blogu o putovanjima, a svoj Instagram profil u potpunosti fokusira u tom pravcu.

Kao i do sada učešće je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta neophodno je da rezervišete svoje mesto popunjavanjem kratkog prijavnog formulara.

Ovaj MeetUp realizuje Timočki Omladinski Centar u okviru projekta POMAK zajednica, podržanog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.


Povezani članci

Trening za primenu LEAN metodologije u poslovanju

Timočki Omladinski Centar organizovaće u sredu 6. februara 2019. godine trening za primenu LEAN metodologije. Trening će biti relizovan u okviru projekat POMAK zajednica, koji je podržan od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Na ovom treningu naučićete kako da primenite LEAN principe u vašem poslovanju. Ova metodologija pre svega se odnosi na razvoj […]

Opširnije...

Poziv za prijave na trening „Tehnike upravljanja vremenom“

Timočki Omladinski Centar u okviru projekta POMAK zajednica, podržanog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije organizuje trening na temu Tehnike upravljanja vremenom.

Opširnije...

Iskustva iz formiranja POMAK-a predstavljana na FundCon konferenciji

Prvi nacionalni fandrejzing kongres – FundCon, u organizaciji Omladinske prestonice Evrope Novi Sad 2019, održan je 15. decembra 2018. godine u zgradi Rektorata u Novom Sadu.

Opširnije...

U Prostoru za POMAK održan drugi Design thinking trening

Proteklih dana u Prostor za POMAK održan je 2. po redu Design thinking trening. Timočki omladinski centar, drugu godinu za redom omogućio je mladima iz Zaječarskog i Borskog okruga da prođu petodnevnu obuku za primenu inovativne Design thinking metodologije. Tokom prethondih 5 dana osamnaestoro mladih imalo je priliku da prođe kroz sve faze ove metodologije. […]

Opširnije...

RYCO info sesija u Zaječaru

Regionalna kancelarija za saradnju mladih zapadnog Balkana – RYCO organizovaće u petak 7. decembra 2018. godine, u Zaječaru, info sesiju povodom raspisanog drugog javnog poziv za dostavljanje predloga projekata.  U svrhe predstavljanja ciljeva i uslova konkursa, kao i podrške potencijalnim aplikantima u pripremi projekata i pronalaženju partnera u regionu, RYCO organizuje info sesije širom regiona […]

Opširnije...

Komentarisanje je zatvoreno.

Nazad na vrh