MeetUp – Web preduzetništvo, samo praksa, ništa doktorat

  by    0   0

I u 2019. godini nastavljamo sa organizacijom MeetUp-ova na najrazličitije teme. Prvi ovogodišnji MeetUp biće organizovan u Prostoru za POMAK, u ponedeljak 21.1.2019. godine u 18 časova, a njegova tema biće „Web preduzetništvo, samo praksa, ništa doktorat“. Više na ovu temu svi zainteresovani moći će tokom MeetUp-a da pričaju sa Milošem Petrovićeм, web preduzetnikom i blogerom iz susednog Bora.

O predavanju:

Svakodnevni poslovi u kojima radite za druge i mali novac umeju jako da umore, a ako imate želju da radite stvari na svoj način, stalno napredujete i krećete se u pravcu kojim želite, web preduzetništvo dođe kao neko osveženje i prilika da sami budete svoj gazda.

Na ovom MeetUp-u saznaćemo prvo šta znači termin web preduzetništvo, a zatim koje su to prednosti i potencijali Internet poslovanja ali i najčešće greške pri pokretanju biznisa na web-u.

Dobićemo i par saveta kako (p)ostati “gladan” znanja u IT oblasti i nakon škole jer se u ponudi poslova i na našem rastućem tržištu posebno izdvajaju oni u vezi sa informacionim tehnologijama.

O predavaču:

Miloš Petrović je web preduzetnik i bloger. Diplomirao je na FON-u, odustao od master studija, o doktoratu nikad nije razmišljao i totalno se posvetio preduzetništvu i praksi.

U preduzetničke vode je uplovio još 2010. godine kade je otvario agenciju MWEB koja se bavi izradom web sajtova i internet marketingom.

Veruje da čovek ne može biti web preduzetnik ukoliko se ne bavi razvojem web zajednice i zato je aktivan predavač na raznim dešavanjima, a sa svojim najbližim kolegama organizovao je i WebDan konferencije i osnovao istoimeno udruženje.

Smatra da internet marketing nema smisla ukoliko se ne primeni na konkretnoj oblasti tržišta i prepoznaje spa hotele kao interesantnu oblast delovanja te pokreće specijalizovani sajt za Wellness i Spa centre koji danas predstavlja osnovu njegovog svakodnevnog posla.

Bloguje kad ima šta pametno da kaže, primarno na MilosBlog.com, o digitalnom marketingu, ali i o WordPress-u, web analitici, društvenim mrežama i IT tehnologiji.

Milošu posebnu pažnju privlače putovanja o čemu piše na novom blogu o putovanjima, a svoj Instagram profil u potpunosti fokusira u tom pravcu.

Kao i do sada učešće je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta neophodno je da rezervišete svoje mesto popunjavanjem kratkog prijavnog formulara.

Ovaj MeetUp realizuje Timočki Omladinski Centar u okviru projekta POMAK zajednica, podržanog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.


Povezani članci

Pokreni DOBAR Biznis u Zaječaru

Zainteresovani da pokrenete sopstveni biznis? Želite da znate šta je to društveno odgovorno preduzetništvo? Mi smo tu da ti pomognemo da ideju pretočiš u biznis plan kroz društveno odgovorno preeduzetništvo! 🙂 Pokreni DOBAR Biznis! predstavlja jednodnevni trening sastavljen od tri radionice na kom ćete steći osnovno znanje o ovoj temi i saznati više o Social […]

Opširnije...

Radionica – Javni nastup, kako da predstavite sebe

Komunikacija je možda jedan od najvažnijih segmenata u biznisu. Bilo da želite da prodate neki proizvod ili želite da predstavite nešto što radite, potreban vam je dobar javni nastup. Kako bi ono što želite da kažete došlo do vaše ciljne grupe, potrebno je definisati dobru poruku koju želite da prenesete, ali i da znate kako […]

Opširnije...

Dokumentarni film Obrazovanje za 4.0 revoluciju gostuje u Zaječaru

Roboti, automobili bez vozača, otključavanje vrata očima su naša realnost. Ove tehnologije već postoje i postaju sveprisutne širom sveta. Ako nismo spremni za ovu promenu u tehnologiji mi ćemo ostati bez dobrobiti i bogatstva koju će ona prouzrokovati. Međutim ako pripremimo svoju decu, ona će biti u prilici da upravljaju tehnologijom, a ne da tehnologija […]

Opširnije...

Promocija programa ERAZMUS za mlade preduzetnike u Zaječaru

Privredna komora Srbije – Regionalna privredna komora Zaječarskog i Borskog okruga u saradnji sa Timočkim omladinskim centrom, organizovaće info dan „Programi Evropske unije za mala i srednja preduzeća“, koji će se održati u sredu, 6. marta 2019. godine sa početkom u 11.30 u Velikoj sali Regionalne privredne komore, ul. Nikole Pašića, 37 u Zaječaru.

Opširnije...

Cyber security radionica – Phishing

Pored MeetUp-ova na različite, a opet slične teme, počinjemo i sa realizacijom jednodnevnih radionica koje mogu pomoći u poslovanju mladim preduzetnicima i frilenserima koji rade putem Interneta. Prva u nizu radionica biće održana u subotu 23. Februara 2019. Godine u 17 časova u Prosotru za POMAK. Tema radionice je Cyber Security-a i kako se zaštiti […]

Opširnije...

Komentarisanje je zatvoreno.

Nazad na vrh