MeetUp – Web preduzetništvo, samo praksa, ništa doktorat

  by    0   0

I u 2019. godini nastavljamo sa organizacijom MeetUp-ova na najrazličitije teme. Prvi ovogodišnji MeetUp biće organizovan u Prostoru za POMAK, u ponedeljak 21.1.2019. godine u 18 časova, a njegova tema biće „Web preduzetništvo, samo praksa, ništa doktorat“. Više na ovu temu svi zainteresovani moći će tokom MeetUp-a da pričaju sa Milošem Petrovićeм, web preduzetnikom i blogerom iz susednog Bora.

O predavanju:

Svakodnevni poslovi u kojima radite za druge i mali novac umeju jako da umore, a ako imate želju da radite stvari na svoj način, stalno napredujete i krećete se u pravcu kojim želite, web preduzetništvo dođe kao neko osveženje i prilika da sami budete svoj gazda.

Na ovom MeetUp-u saznaćemo prvo šta znači termin web preduzetništvo, a zatim koje su to prednosti i potencijali Internet poslovanja ali i najčešće greške pri pokretanju biznisa na web-u.

Dobićemo i par saveta kako (p)ostati “gladan” znanja u IT oblasti i nakon škole jer se u ponudi poslova i na našem rastućem tržištu posebno izdvajaju oni u vezi sa informacionim tehnologijama.

O predavaču:

Miloš Petrović je web preduzetnik i bloger. Diplomirao je na FON-u, odustao od master studija, o doktoratu nikad nije razmišljao i totalno se posvetio preduzetništvu i praksi.

U preduzetničke vode je uplovio još 2010. godine kade je otvario agenciju MWEB koja se bavi izradom web sajtova i internet marketingom.

Veruje da čovek ne može biti web preduzetnik ukoliko se ne bavi razvojem web zajednice i zato je aktivan predavač na raznim dešavanjima, a sa svojim najbližim kolegama organizovao je i WebDan konferencije i osnovao istoimeno udruženje.

Smatra da internet marketing nema smisla ukoliko se ne primeni na konkretnoj oblasti tržišta i prepoznaje spa hotele kao interesantnu oblast delovanja te pokreće specijalizovani sajt za Wellness i Spa centre koji danas predstavlja osnovu njegovog svakodnevnog posla.

Bloguje kad ima šta pametno da kaže, primarno na MilosBlog.com, o digitalnom marketingu, ali i o WordPress-u, web analitici, društvenim mrežama i IT tehnologiji.

Milošu posebnu pažnju privlače putovanja o čemu piše na novom blogu o putovanjima, a svoj Instagram profil u potpunosti fokusira u tom pravcu.

Kao i do sada učešće je besplatno, ali zbog ograničenog broja mesta neophodno je da rezervišete svoje mesto popunjavanjem kratkog prijavnog formulara.

Ovaj MeetUp realizuje Timočki Omladinski Centar u okviru projekta POMAK zajednica, podržanog od strane Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.


Povezani članci

POMAK meetUp – Profesionalni gaming prednosti i mane

Pred nama je još jedan meetUp. U Prostoru za POMAK biće organizovano predavanje na temu profesionalnog gejminga u sredu 31. jula 2019. godine u 18 časova. Na ovu temu razgovaraćemo sa našim sugrađaninom Pavlom Veljkovićem. O temi: Profesionalni gaming je trend koji se rapidno siri u svetu.Pozivamo sve ljude koji se bave amaterski ili su […]

Opširnije...

Francuski filmski karavan u Zaječaru

Francuski institut u Srbiji u saradnji sa Prostorom za POMAK organizovaće Francuski filmski karavan u Zaječaru u periodu od 15. do 18. jula. Francuski filmski karavan se održava u više od četrdeset gradova u Srbiji, a Francuski institut sa ponosom ističe da će nam kompanija Mlekoprodukt biti partner u 2019. godini. Ovaj put predstavićemo vam […]

Opširnije...

Predavanje u Prostoru za POMAK – Kako prepoznati potrebe kupca i unaprediti poslovanje?

Iako je pet puta skuplje pridobiti novog kupca nego zadržati starog, prosečan biznis u toku godine izgubi više od 70% postojecih mušterija. Dvočasovna interaktivna radionica ponudiće odgovore na pitanja zašto kupci odlaze i kako ih zadržati, ali i privući nove. O Predavanju Nekada se kvalitetan odnos sa kupcima ostvarivao kroz repetitivnu kupovinu na istom mestu, […]

Opširnije...

Cleantech meetup — Kako do novca za razvoj „zelenog” startapa u Srbij?

U četvrtak, 13. juna, od 17:30 časova u Prostoru za POMAK biće održan meetup na kojem će govoriti Miloš Ranić i Nemanja Milović. Tema meetupa će biti predstavljanje mogućnosti za dobijanje sredstava u oblasti čistih tehnologija i iskustvo kragujevačkog startapa Freon Frog.

Opširnije...

OPENS resurs kafe dolazi u Zaječar – Forum kreativna Evropa

Šta je uopšte Resurs kafe? Resurs kafe je događaj na kome ćemo ugostiti do 25 ljudi iz civilnog sektora, koji će u neformalnoj atmosferi imati priliku da pričaju, dele iskustva i uče jedni od drugih. Ovaj događaj namenjen je pre svega omladinskim organizacijama i organizacijama koje rade sa mladima, ali i drugim zainteresovanim stranama. Opens […]

Opširnije...

Komentarisanje je zatvoreno.

Nazad na vrh