Održana tribina o finansijskoj pismenosti mladih

  by    0   0

U  četvrtak 23. novembra 2017. godine u Prostoru za POMAK, u okviru istoimenog projekta podržanog od Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije u saradnji sa Narodnom bankom Srbije organizovana je Tribina mladi i finansijska pismenost. Teme razgovora su bile najčešće finanijske usluge i mogućnostima finansiranja školovanja s obzirom da je među učesnicio bilo najviše učenika iz Tehnička i Ekonomsko-trgovinske škole iz Zajecara.

Opširnije u najavi događaja na TOC sajtu, prilogu Tempo radija i reportaži T1 televizije.


Povezani članci

Poziv na svečano otvaranje Internet marketing centra istočne Srbije

Čast nam je da Vas pozovemo na svečano otvaranje Internet marketing centra istočne Srbije. Svečanost će započeti Konferencijom o Internet marketingu, koja će se održati u sredu, 13. decembra 2017. godine, u 12h, u Prostoru za POMAK u Zaječaru, ul. Generala Gambete br 44, 8. sprat.

Opširnije...

Kviz znanja o HIV-u i AIDS-u

Danas je održano polufinale i finale kviza znanja o HIV-u i AIDS-u koje su povodom Međunarodnog dana volontera organizovali volonteri i vršnjački edukatori Timočkog omladinskog centra.

Opširnije...

Poziv na infosesiju programa „Hrabri iskoraci u novim kulturnim praksama“

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na drugu Infosesiju u sklopu promocije poziva za dodelu sredstava HRABRI ISKORACI U NOVIM KULUTNIM PRAKSAMA FONDACIJE JELENA ŠANTIĆ, jedinstvenog programa koji već treću godinu podržava inovativne inicijative u umetnosti i kulturi, koje doprinose društvenom razvoju lokalnih zajednica.

Opširnije...

Pozivnica za radionicu Prodični raspored

Jedan od razloga zašto nam je teško da imamo ispunjen i srećan život, ukoliko ga naša porodica nije imala, je taj što podsvesno osećamo konstantnu krivicu ako živimo drugačije od njih. Potrebna je hrabrost za srećan život ako to nije bio slučaj sa našom porodicom(precima), zato što podsvesno imamo osećaj da ih ugrožavamo živeći srećno […]

Opširnije...

Кonkurs za učesnike obuke za Design thinking

Timočki omladinski centar – TOC raspisuje: KONKURS za 20 učesnika, mladih preduzetnika ili predstavnika OCD koji žele da na inovativan način reše društvene probleme ili jednostavno žele da kreiraju novi proizvod ili uslugu u okviru petodnevne obuke za Design thinking.

Opširnije...

Komentarisanje je zatvoreno.

Nazad na vrh