Održana tribina o finansijskoj pismenosti mladih

  by    0   0

U  četvrtak 23. novembra 2017. godine u Prostoru za POMAK, u okviru istoimenog projekta podržanog od Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije u saradnji sa Narodnom bankom Srbije organizovana je Tribina mladi i finansijska pismenost. Teme razgovora su bile najčešće finanijske usluge i mogućnostima finansiranja školovanja s obzirom da je među učesnicio bilo najviše učenika iz Tehnička i Ekonomsko-trgovinske škole iz Zajecara.

Opširnije u najavi događaja na TOC sajtu, prilogu Tempo radija i reportaži T1 televizije.


Povezani članci

Prvo WordPress okupljanje u Boru

U sredu, 25. aprila 2018. godine, održava se prvi WP MeetUp u Boru, Prostorije IT Centra Bor, sa početkom u 18h.  Prisustvo predavanjima je besplatno i otvoreno za sve zainteresovane.

Opširnije...

Seminar „Trudnoća je dar – Powered by Philips Avent“ u Prostoru za POMAK

Nakon uspešno održanih besplatnih seminara u Novom Sadu u decembru prošle i u Beogradu u martu ove godine, sledeći seminar „Trudnoća je dar – Powered by Philips Avent“ koji predvode poznata lica RTS-a, voditeljke najpopularnijeg kviza u Srbiji – Slagalice, Kristina Radenković i Marija Veljković  biće održan u Zaječaru 22. aprila od 12 do 16 časova u Prostoru za Pomak.

Opširnije...

IT konferencija CODEstantine po treći put u Nišu

Dvodnevna IT konferencija CODEstantine održaće se po treći put u Nišu 27. i 28. aprila u New City Hotelu.

Opširnije...

Konferencija ĆilimTech drugu godinu za redom u Pirotu

Predstojećeg vikenda, tačnije u subotu 31. marta 2018. godine, u Pirotu će biti organizovana druga po redu konferencija Ćilim Tech. Ovogodišnja konferencija pod nazivom „Doba digitalne transformacije“ biće realizovana od strane organizacije CilimTech iz Pirota, Ugovorne Okružne Privredne Komore Pirot, Slobodne Zone Pirot i Grada Pirota  

Opširnije...

Program za pripravnike „Igrajmo u istom timu“

Beograd/Zaječar, 21. mart 2018. – Kompanija HEINEKEN Srbija pokrenula je jednogodišnji plaćeni program – Trainee program „Igrajmo u istom timu“, namenjen talentovanim i ambicioznim mladim ljudima. Ova kompanija poziva da se prijave studenti završnih godina, apsolventi i/ili studenti koji su u poslednje tri godine završili Tehnički, Mašinski, Poljoprivredni ili Tehnološki fakultet.

Opširnije...

Komentarisanje je zatvoreno.

Nazad na vrh