U Prostoru za POMAK o omladinskom preduzetništvu na lokalu

  by    0   0

U četvrtak 28.12.2017. godine u Prostoru za POMAK u Zaječaru održan je konsultativni sastanak u okviru projekta “Glas zajednice o EU integracijama – Podsticaj dijalogu OCD i lokalnih vlasti oko javnih politika” – Mladi i omladinsko preduzetništvo na lokalu.

Opširnije: toc.rs


Povezani članci

Produžen konkurs za prve stanare Prostora za POMAK

Iako je konkurs za prve stanare Prostora za POMAK trebalo da bude zatvoren danas, 5. januara 2018. godine, ipak smo odlučili, nakon nekoliko dobijenih mailova sa pitanjem da li će konkurs biti produžen da to i uradimo. Ukoliko ste zainteresovani i potreban vam je prostor za rad i rad u podsticajnom okruženju jednog zajedničkog prostora […]

Opširnije...

Besplatni online kursevi

Obaveštavamo Vas da smo u saradnji sa ITAcademy obezbedili besplatne online kurseve za usavršavanje profesionalnih veština.

Opširnije...

Poziv za prve stanare Prosotra za POMAK u Zaječaru

Timočki omladinski centar raspisuje poziv za stanare Prostora za POMAK u Zaječaru. Prostor za POMAK predstavlja multifunkcionalan prostor za kreativno delovanje mladih preduzetnika i freelancer-a iz Zaječarskog okruga i okoline. Namenjen je mladima koji rade u nekoj od oblasti kreativnih industrija, a nemaju adekvatan prostor za rad, napredovanje i razvijanje svojih biznisa. Zašto se prijaviti […]

Opširnije...

Otvoren Internet Marketing Centar Istočne Srbije

U prostorijama RARIS-a u Zaječaru svečano otvoren Internet marketing centar istočne Srbije.  U okviru ove svečanosti u Prostoru za POMAK održana je konferencija o Internet marketingu.

Opširnije...

Poziv na svečano otvaranje Internet marketing centra istočne Srbije

Čast nam je da Vas pozovemo na svečano otvaranje Internet marketing centra istočne Srbije. Svečanost će započeti Konferencijom o Internet marketingu, koja će se održati u sredu, 13. decembra 2017. godine, u 12h, u Prostoru za POMAK u Zaječaru, ul. Generala Gambete br 44, 8. sprat.

Opširnije...

Komentarisanje je zatvoreno.

Nazad na vrh