U Prostoru za POMAK o omladinskom preduzetništvu na lokalu

  by    0   0

U četvrtak 28.12.2017. godine u Prostoru za POMAK u Zaječaru održan je konsultativni sastanak u okviru projekta “Glas zajednice o EU integracijama – Podsticaj dijalogu OCD i lokalnih vlasti oko javnih politika” – Mladi i omladinsko preduzetništvo na lokalu.

Opširnije: toc.rs


Povezani članci

U POMAKu održan trening „Aktivni građani“

Proteklog vikenda, tačnije u periodu od 23. do 25. februara 2018. godine, u Prostoru za POMAK u Zaječaru održan je trening „Aktivni građani“ u okviru istoimenog programa British Council-a i Ambasade Velike Britanije u Srbiji.

Opširnije...

POMAK na Digital cities bootcamp-u

Posle događaja u Crnoj Gori kao učesnici projekta Digital Cities imali smo priliku da učestvujemo i na trening kampu. Ovaj intenzivni trodnevni program bavio se razvojnim potrebama učesnika izraženih u procesu apliciranja.

Opširnije...

Interesantna prezentacija o diplomatskim i kulturnim odnosima SAD i Srbije

Juče planirana, pa odložena, ali danas ipak održana, i to pred punom salom Prostora za POMAK, prezentacija u okviru projekta „Srbija i SAD 1918 – 2018 diolomatski i kulturni odnosi“, a koji je održao Bora Dimitrijević, ko-autor pomenutog projekta.

Opširnije...

Kratak uvod u Crowdfunding

Imali smo priliku da u Prostoru za POMAK ugostimo Jes Bailey, devojku koja se bavi crowdfunding-om.

Opširnije...

Aktvni građani ovog vikenda u POMAK-u

U sredu 21. februara 2018. godine u Prostoru za POMAK u Zaječaru, na događaju na kome je prisustvovala direktorka British Council-a za zapadni Balkan Clare Sears sa saradnicima, potpisan je ugovor sa Timočkim omladinskim centrom o realizaciji treninga „Aktivni građani“ u Zaječaru.

Opširnije...

Komentarisanje je zatvoreno.

Nazad na vrh